Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Biciclist de 9 ani, accidentat de o maşină

În afara oraşului Însurăţei, un copil de 9 ani, care circula cu bicicleta, a schimbat direcţia de mers fără să se asigure şi a fost lovit de o maşină. Biciclistul a scăpat cu răni uşoare.
Accidentul a avut loc în ziua de 10 august, la ora 16.35, personalul de serviciu de la Poliţia oraşului Însurăţei fiind sesizat de Cornel C. (42 de ani), din municipiul Bucureşti. Acesta le-a spus oamenilor legii că a fost implicat într-un accident rutier, victimă fiind un copil.
Cercetările desfăşurate la faţa locului au stabilit că bucureşteanul, în timp ce conducea autoturismul "Opel", pe DE 584, din direcţia Brăila către Slobozia, a surprins şi accidentat un minor din Însurăţei. "Acesta se deplasa cu bicicleta, pe acelaşi sens, şi nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. În urma impactului, copilul a suferit leziuni corporale uşoare, pentru care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, fără să rămână internat", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al IPJ Brăila. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa alcoolului, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Copilul a fost diagnosticat de medici cu traumatism cranio-facial prin accident rutier, hematom frontal şi escoriaţii frontale.
În aceeaşi zi, la ora 11.23, un alt eveniment rutier a fost înregistrat în municipiu, şoferul unui microbuz de transport persoane lovind o bătrână care traversa regulamentar. Valentin D.(32 de ani), din Brăila, în timp ce conducea microbuzul "Mercedes-Benz Sprinter", proprietatea societăţii la care este angajat, pe Şoseaua Buzăului, în dreptul unei staţii peco, a accidentat-o pe brăileanca Tudora D. (77 de ani), care traversa strada pe marcajul pietonal. În urma accidentului, aceasta a suferit leziuni grave (fracturi costale), fiind transportată la spital, unde a rămas internată. Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii