Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Becali s-ar multumi cu un egal la Cluj, un meci mai important, in opinia sa, decit cel cu Fiorentina

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca un rezultat de egalitate in partida cu CFR Cluj, programata in etapa a IX-a a Ligii I, nu ar fi unul prost pentru echipa sa si considera ca acest meci este mai important decit cel cu Fiorentina din Liga Campionilor.
"Cu CFR e meci greu. Si pentru noi, si pentru ei, mai ales pentru ei, ca sint la cinci puncte in urma noastra. Steaua nu se teme de nici o echipa, dar CFR este o formatie cu care trebuie sa dam totul pentru a cistiga. Din punctul meu de vedere, meciul cu CFR e mai important decit cel cu Fiorentina, daca batem ii lasam la opt puncte in urma, e un adversar direct. Cu Fiorentina nu e decisiv, nu stii daca te califici nici daca ii bati, or daca batem pe CFR raminem pe primul loc, deci e putin mai important. Mergem la victorie, dar un egal nu ar fi un rezultat prost. Steaua nu merge la egal nici cu Real Madrid. La egal, CFR ramine la cinci puncte distanta", a spus Becali.
Gigi Becali a mentionat ca poate fi un avantaj ca fostul clujean Semedo ii stie pe jucatorii de la CFR, dar si un dezavantaj. "Ei l-au dat, ce sa regrete? Bine, deja l-au regretat probabil, dar ei au echipa lor, probabil nu se mai integra in echipa, la noi da. Fiecare cu strategia lui. Radoi e apt, eu zic ca poate juca. Eu asa stiu, ca joaca. E greu ca Steaua sa fie invinsa, cu sau fara Radoi. Nu e imposibil, dar e foarte greu. La astfel de meciuri se spune ca nu se joaca pentru bani, dar banii sint un stimulent in plus. E glorie, performanta, dar mintea jucatorilor tot la bani e, ca ii cunosc. Steaua are 12.000 de euro la pachet de patru victorii. Alta prima pentru acest meci? E posibil sa le-o spun inainte de meci, sa vedem. Sa dam si in Romania prime ca la marile echipe? Niciodata. Peste 50 de ani, cind o sa dam noi banii aia, ei or sa dea dublu", a comentat el.
Patronul stelist a precizat ca a discutat, miercuri, cu antrenorul Marius Lacatus despre situatia echipei. "Am vorbit cu el despre problemele de la echipa, de cei accidentati... I-am zis: “Treaba ta, Marius, stiu eu... tu stii mai bine”. Am vorbit de situatia lui Ovidiu Petre, de Emeghara la Bologna, de Golanski care nu poate juca tot meciul... I-am spus ca eu vad ca meciul cu CFR e mai important, a fost de acord cu mine, putem decide campionatul, a fost de aceeasi parere. Cu Fiorentina se poate intimpla orice, te bate, care e problema? Important e sa ajungem in grupe, ce se intimpla dupa aia, cine zice: ia-mi Doamne? Jucam sase meciuri cu echipe puternice, asta e important. Ne calificam, e super, nu, nu e nici o problema. Steaua nu a fost in mare forma cu Bayern, dar o sa vedeti ca-i batem la ei acasa. Cel mai important meci e cu CFR, sa scapam de ei, sint periculosi", a adaugat Becali.
Gigi Becali a precizat ca nu a primit nici un ban din datoria pe care atacantul Adrian Mutu are sa i-o achite, dar a adaugat ca nu il mai intereseaza nici suma respectiva, nici jucatorul Fiorentinei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii