Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bebeluș de doar 6 zile, găsit mort în fântână

* cea care a anunțat tragedia a fost chiar mama nou-născutului * inițial, femeia sunase la poliție pentru a-i anunța dispariția * ancheta este încă în curs

 

Cruzime fără margini în localitatea brăileană Bărăganul. Un bebeluș care doar venise pe lume în urmă cu 6 zile a murit, în circumstanțe suspecte. Mama copilașului, în vârstă de 24 de ani, a sunat la Poliție, miercuri seară, susținând că nu-l găsește nicăieri prin casă. Ulterior, tot ea a revenit la scurt timp cu un alt apel spunând că l-a găsit căzut în fântână, mort. Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului, iar cercetările sunt încă în curs. Pentru moment, s-a deschis dosar penal pentru omor, însă în funcție de rezultatele cercetărilor se poate schimba încadrarea.

Sunt foarte multe întrebări la care anchetatorii trebuie să găsească răspuns, iar cea mai importantă este cum de a ajuns un bebeluș de doar 6 zile într-o fântână, având în vedere că la această vârstă nou-născuții abia își pot mișca necoordonat mâinile și picioarele, iar capul nu-l pot ridica. În plus, aceștia nu se pot întoarce singuri de pe o parte pe cealaltă.

Potrivit unor surse, mama bebelușului găsit mort mai are și alți copii. Există posibilitatea ca femeia să se afle în depresie post-natală, însă această variantă nu poate fi confirmată decât de medici.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii