Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Baschetbaliştii de la Cuza Sport au cucerit medaliile de argint la U13

În grupa D, Cuza Sport a câştigat cu 70-57 partida cu BC Galactica Braşov, iar în cea de-a doua a cedat, 85-101, în faţa campioanei naţionale en titre, PH Cluj Napoca.

Elevii lui Mircea Totolici au avut apoi o evoluţie foarte bună în sferturile de finală şi s-au impus cu 64-61 în faţa omologilor de la BC LPS Mureş, obţinând astfel biletele pentru semifinale.

În penultimul act al competiţiei, Cuza Sport s-a întâlnit din nou cu PH Cluj Napoca şi, firesc, a pierdut, scor 71-87. Brăilenii au câştigat primul sfert al partidei şi pe al treilea, însă le-au pierdut pe celelalte două la diferenţe mai mari, păstrându-şi, totuşi, şansele la medalii.

În meciul pentru locurile 3-4, Cuza Sport s-a întâlnit cu CSS Tg. Jiu. Baschetbaliştii brăileni au cedat primul sfert, 19-24, însă l-au câştigat la un scor categoric, 30-13, pe cel de-al doilea. Istoria s-a repetat după pauza mare. Brăilenii s-au impus în sfertul al treilea cu 21-16, CSS Tg. Jiu a câştigat sfertul al patrulea cu 22-15, însă, per total, elevii lui Mircea Totolici au acumulat un punctaj mai mare şi au câştigat partida cu 85-75 şi medaliile de bronz.

"Sunt foarte bucuros că am reuşit să ne facem loc printre valorile din ţară la această categorie de vârstă şi îi felicit pe toţi copiii care au participat la acest succes. Organizarea a fost ireproşabilă şi poate fi un exemplu pentru municipiul Brăila, în vederea încheierii unui parteneriat cu Federaţia Română de Baschet, pentru a putea desfăşura şi la noi o astfel de competiţie. Ar fi, în opinia mea, un argument solid al implicării edililor oraşului nostru în activitatea sportivă juvenilă", a declarat Mircea Totolici.

La turneul final antrenorul de la CS Cuza Sport a deplasat următorii jucători: Ştefan Negoiţă, Albert Vanardi, Mihnea Ioniţă, Andrei Dragomir, Eduard Urdă, Eduard Fodor, Edi Bănică, Cătălin Mustaţă, Edi Barbu, Răzvan Ilie, Cristian Nedelcu, Florin Voiculeţ.
Categorie articol: 

Comentarii