Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bandarica a deschis calea si spre cel de-al doilea succes al formatiei din Insuratei

Viitorul a profitat de faptul ca a intilnit o formatie cam de acelasi nivel valoric si si-a trecut in cont cea de-a doua victorie a sa din acest tur de campionat. La fel ca si la primul succes, jucatorul meciului a fost din nou Cristi Bandarica.
Cel mai bun executant al loviturlilor libere din tot fotbalul brailean actual, Bandarica l-a executat, in minutul 21 pe portarul CSM-ului si gazdele au inceput sa viseze frumos.
Pina la deschiderea scorului formatia din Insuratei a mai avut citeva situatii de a inscrie. In minutul 8 Vioreanu a executat foarte bine o lovitura de colt si mingea a lovit transversala portii oaspetilor, iar sase minute mai tirziu, Stoian a ramas singur cu portarul din Medgidia, insa a sutat in el.
In miutul 17 l-a imitat si colegul lui din avanposturi, Stanel Ion, astfel ca pina la pauza gazdele nu au mai reusit sa modifice tabela.
Cu toate ca au evoluat foarte prudent oaspetii au avut la rindul lor trei situatii de a marca, insa Husein, Dodan si Pena fie ca nu au gasit tinta fie ca nu au reusit sa-l invinga pe Tudor, asa cum s-a intimplat in minutul 20.
In repriza a doua Viitorul a continuat sa atace si in minutul 62 a reusit sa se desprinda la doua goluri. Paraschiv a trimis mingea in plasa, dupa un corner executat de Vioreanu, dupa care gazdele au incercat sa-si pastreze avantajul creat si chiar au reusit sa-si treaca in cont alte trei puncte foarte importante..
Pena a fost din nou la un pas de gol in minutul 74, insa finalul jocului le-a apartinut tot gazdelor care au mai irosit doua situatii de gol prin Banciu.
In urma acestui succes Viitorul Insuratei a parasit zona retrogradarii si ar putea chiar sa avanseze spre mijlocul clasamentului daca in runda urmatoare nu vor pierde la Politehnica Galati.

Viitorul: Tudor - Bogdan, Paraschiv, Paduraru, A. Coman - Alexandru, Vioreanu, Musat, Bandarica - S. Ion, Stoian.
In repriza a doua la gazde au mai evoluat Banciu, Lupascu si Gagu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii