Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bai, Cibu, maninci Rahan!

Uf, ce bine ma simt cind ma iau aiurea de primarul Constantin Cibu. Ce treaba sa aiba el cu Rahan? Cibu este un batrin comunist, a carui copilarie nu cred sa fi fost marcata de eroul Rahan. Ce sa inteleaga un tovaras ca nenea Cibu din faptele unui tip ca Rahan, care ii batea pe toti de la un cap la altul?
Acum, ca am facut aceasta introducere inutila, hai sa va zic si care-i stirea. Deci stirea, domnu' tovaras Cibu, este ca Rahan revine pe micile ecrane. Dupa atitia ani in care a stat in concediu, Rahan iese din nou la bataie, pentru a face instructie cu cei care se dau mai smecheri decit prevede legea si care fac numai rele. Pentru inceput, noua serie cu Rahan va fi difuzata doar pe micile ecrane din Franta si Italia. Sa speram ca va ajunge si in Romania, si asta cit mai curind. Tovarasii ca Cibu si pustii nascuti dupa '89 nu cred ca stiu cine este nenea Rahan. Deci Rahan este un personaj din benzile desenate, cu foarte multi muschi, care da extrem de bine cu pumnul, care lupta pentru dreptate etc. Invinge intotdeauna, ceea ce va doresc si voua. Strigatul lui de lupta, daca imi amintesc eu bine, este "Raaa-haaa!". Misto strigat, nu?
Cind eram mic, faceam colectie cu revistele "Rahan". Nu pot sa zic ca le si citeam, pentru ca nu intelegeam o boaba franceza. Asa ca ma limitam doar la cititul pozelor. Intelegeam insa intotdeauna actiunea, in sensul ca ma prindeam de ce ii caftea Rahan pe toti aia din jurul sau. Care va sa zic, bangheam intriga. Au trecut multi ani de cind nu l-am mai vazut pe Rahan. Sa tot fie vreo 23-24 de ani. Acum sint ditamai handralaul, dar tot imi place Rahan. E meserias gagiul. Cred ca are un succes nebun la femei. Sint curios sa vad daca si-a imbunatatit tactica, daca s-a adaptat noilor vremuri sau daca tot batrineste bate, adica cu pumnul. Astea fiind spuse, permiteti-mi sa-l salut pe domnu' Rahan si sa sper ca imi va face o mare bucurie batindu-l si pe tovarasul Cibu, in prespectiva alegerilor de anul viitor.
Categorie articol: 

Comentarii