Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Băut la volan şi fără permis

Un tânăr brăilean s-a cinstit bine cu alcool şi apoi s-a urcat la volanul autoturismului "Opel Vectra". În toiul nopţii, conducătorul auto aghezmuit, care nu avea nici permis de conducere, a fost oprit din drum de poliţişti.
În noaptea de joi spre vineri, la ora 3.10, o patrulă de ordine publică a oprit în trafic, pe Aleea Mecanizatorilor, autoturismul "Opel Vectra" condus de Ion S. (26 de ani), din municipiul Brăila.
"Întrucât acesta emana miros de alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat 0,69 mg/l alcool pur. Mai mult, s-a stabilit că tânărul în cauză nu este posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de autovehicule", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Tânărul depistat a fost condus la UPU Brăila, pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere.
În ziua de 7 august, în plasa poliţiştilor brăileni a picat şi un şofer vrâncean care conducea o autoutilitară "Iveco" înmatriculată în alt stat. La ora 16.30, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Zăvoaia l-au depistat în trafic, pe o stradă din localitate, pe Ionuţ M. (18 ani), domiciliat într-o comună din judeţul Vrancea. Poliţiştii au constatat, în urma verificărilor efectuate, că autovehiculul condus de cel în cauză a fost radiat din circulaţie, la data de 8 ianuarie 2014, ultimul proprietar fiind o societate comercială din Bulgaria. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conform Codului Penal.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii