Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătrână de 75 de ani, dispărută fără urmă

În timp ce se afla la cumpărături împreună cu soţul, o bătrână de 75 de ani a plecat într-o direcţie necunoscută şi nimeni nu ştie de ea. Vineri, femeia cunoscută cu afecţiuni medicale, era la un supermarket de pe Şoseauia Râmnicu Sărat. Bărbatul care o însoţea le-a spus poliţiştilor că soţia sa ar fi plecat înspre B-dul Dorobanţilor şi nu este pentru prima dată când dispare.
La data de 3 aprilie, la ora 11.30, un brăilean de 75 de ani a sesizat, prin apel 112, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, dispariţia soţiei sale, Vlad Maria, de aceeaşi vârstă. "Din verificările efectuate de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale - Biroul Urmăriri s-a stabilit că bărbatul se afla împreună cu soţia sa într-un supermarket din Brăila şi, într-un moment de nesupraveghere din partea lui, aceasta a părăsit incinta şi s-ar fi îndreptat spre bulevardul Dorobanţilor. Femeia este cunoscută cu afecţiuni medicale şi anterior a mai fost plecată de la domiciliu, fiind găsită de poliţişti pe raza municipiului. Nu are asupra ei acte de identitate şi nu poate da relaţii cu privire la identitatea sa, dar răspunde la numele «Mary»", a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.
Ca şi semnalmente, bătrâna dispărută are înălţime 160 cm, greutate 55-60 kg, ochi albaştri, păr cărunt, creţ şi lung până la umeri, fără semne particulare. La momentul dispariţiei purta pantaloni din stofă, geacă, adidaşi şi căciulă, toate negre. Brăileanca a fost dată în urmărire la nivel naţional şi sunt desfăşurate activităţi de căutare, persoanele care pot da relaţii despre locul în care se află bătrâna fiind rugate să sune la numărul de urgenţă 112.

 
Categorie articol: 

Comentarii