Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătrână atacată cu ferocitate de un animal pe care îl hrănea

* sâmbătă, o femeie de 85 de ani a ajuns în stare gravă la spital, efectiv cu antebraţul sfâşiat, după ce a fost muşcată de un câine * incidentul violent s-ar fi produs chiar în zona locuinţei, victima spunându-le medicilor că a muşcat-o un câine de-al vecinului său * se pare că femeia obişnuia să hrănească animalul, nefiind stabilite cu exactitate circumstanţele incidentului

 

 

 

Octogenară atacată cu o violenţă extremă de câinele care ar fi al unui vecin. O brăileancă din municipiu, în vârstă de 85 de ani, a ajuns sâmbătă pe patul de spital, cu multiple leziuni. Practic, femeia are un antebraţ sfâşiat, însă medicii au spus că ea prezintă mai multe răni, pe tot corpul. Bătrâna ar fi spus personalului medical că a fost muşcată de câinele unui vecin, în timp ce ea se afla în curte. În zadar ar fi încercat să se apere de patrupedul care a atacat-o cu o ferocitate ieşită din comun. Acum, medicii sunt cei care o ţin sub supraveghere şi încearcă să îi vindece rănile.

Imagini şoc au fost transmise pe adresa redacţiei. Fotografiile sunt greu de privit. Semnalul de alarmă în ceea ce o priveşte pe octogenara atacată de câine a fost tras de dr. Gina ILie, şef al serviciului de Medicină Legală (SML). Aceasta ne-a spus că bătrâna ar fi fost muşcată de un câine maidanez, care părea a fi unul fără stăpân, sursa citată fiind îngrijorată din cauza faptului că, după cum spune aceasta, multe animale periculoase umblă libere prin oraş. Dr. Ilie a spus că bătrâna ar fi fost atacată de animal chiar în zona casei sale din municipiu. “Sunt prea multe animale periculoase lăsate prin oraş şi multe gunoaie, autorităţile nu iau măsuri pentru a strânge aceşti câini periculoşi şi a menţine curăţenia în oraş“, a spus şeful SML. Se pare, însă, că este vorba despre un câine din vecini, pe care femeia îl hrănea de obicei.

Pentru a afla mai multe informaţii privind cazul semnalat, am luat legătura cu conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Într-adevăr, bătrâna muşcată de câine este internată cu multiple leziuni, pe tot corpul. “Femeia a ajuns la spital cu multiple muşcături, după ce ar fi căzut în curte şi ar fi fost muşcată de câinele vecinului, după cum a spus aceasta. Prezintă muşcături pe tot corpul, mai puţin în zona capului. Se află sub tratament”, ne-a declarat dr. Delia Râşnoveanu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii