Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătaie pe Faleza Dunării

* azi-noapte, un tânăr a sunat la 112 și a sesizat faptul că el și prietenul său au fost loviți de alți tineri, care i-au fugărit și aveau și cuțite asupra lor * polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările

 

 

 

Doi tineri care se aflau, azi-noapte, pe Faleza Dunării, în zona scărilor, vizavi de ștrand, au fost agresați de câțiva indivizi care aveau și cuțite asupra lor. Polițiștii i-au identificat pe atacatori și au dat startul anchetei.

Potrivit anchetatorilor, la miezul nopții, un tânăr de 22 de ani, din Frecăței, a sesizat la numărul de urgență 112 că, în timp ce se afla pe Faleză, împreună cu un prieten de 28 de ani, din municipiu, au fost loviți, pe fondul unui conflict mai vechi. Agresorii erau trei tineri, unul de 30 de ani, care mai era cu alți doi brăileni, unul de 22 și altul de 24 de ani. Persoanele vătămate au încercat să fugă, în zona unei terase, însă agresorii, înarmați cu cuțite, i-au urmărit. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, port de obiecte periculoase și lovire sau alte violențe.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii