Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătaie între vecine

Neînţelegerile dintre două localnice din comuna Romanu s-au transformat în bătaie, una dintre ele ajungând pe mâna poliţiei. În ziua de 27 septembrie, o bătrână de 72 de ani a sesizat agenţii de la Postul de Poliţie Comunală Romanu despre faptul că, în data de 16 septembrie, a fost victima unei agresiuni. Reclamanta a precizat că, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în locuinţa ei, pe fondul unor discuţii contradictorii avute cu vecina sa, de 62 de ani, aceasta, împreună cu un bărbat de 32 de ani, au pătruns, fără drept, în curtea locuinţei şi au agresat-o. Victima a fost examinată din punct de vedere medico-legal şi i s-a stabilit că a suferit leziuni corporale care necesită pentru vindecare un număr de 5-7 zile de îngrijiri medicale. "Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În aceeaşi zi, o altă brăileancă a reclamat la Poliţie că, în ziua anterioară, în timp ce se afla pe stradă în faţa locuinţei, sora ei, de 54 de ani şi soţul acesteia, de 65 de ani, ambii domiciliaţi în Brăila, au lovit-o cu pumnii şi i-au adresat ameninţări cu acte de violenţă.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.
Tot marţi, un brăilean de 40 de ani s-a adresat poliţiei spunând că a fost lovit cu palma peste faţă de un bărbat care l-a oprit în trafic, iar un localnic din Ianca s-a plâns la poliţie că trei indivizi au pătruns, fără drept, în curtea locuinţei, i-au distrus un geam şi i-au aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi pe corp. Poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările în aceste două cazuri.
Categorie articol: 

Comentarii