Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătăuşul căutat de autorităţile din Spania a fost arestat

Curtea de Apel Galaţi a dispus arestarea provizorie în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare emis de autorităţile spaniole pe numele lui Pandrea Marian • brăileanul de 36 de ani era căutat pentru o tentativă de omor comisă în anul 2009

 

Vineri, 25 august, brăileanul de 36 de ani, căutat pentru o tentativă de omor comisă în Spania, în urmă cu 8 ani, a fost arestat preventiv de judecătorii Curţii de Apel Galaţi. Este vorba despre Pandrea Marian, care urmează să fie extrădat către Spania. “Dispune arestarea provizorie în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare emis de autorităţile judiciare spaniole pe numele persoanei solicitate Pandrea Marian, pe o durată de 15 (cincisprezece) zile, cu începere de la data de 24.08.2017 şi până la data de 07.09. 2017 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare provizorie a persoanei solicitate. Administraţia locului de deţinere, respectiv Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila, va primi şi reţine persoana solicitată Pandrea Marian. Termen pentru continuarea procedurii 05.09.2017, cu citarea persoanei solicitate. Cu drept de contestaţie în termen de 24 ore de la pronunţare”, este soluţia dată de CA Galaţi şi postată pe site-ul instanţei.

Brăileanul urmărit la nivel internaţional a fost prins, în urmă cu două zile, în urma   unei acţiuni desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Potrivit anchetatorilor, în ziua de 24.06.2009, aflându-se în zona unui club din oraşul Tarragona, brăileanul, împreună cu alte două persoane, a lovit în mod repetat o persoană cu bâta în zona capului, aceasta suferind vătămări corporale ce au necesitat 28 zile de spitalizare. Urmăritul prins a fost prezentat la Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus măsura provizorie a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, ulterior acesta fiind dus în faţa instanţei cu propunere de arestare.
Categorie articol: 

Comentarii