Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Băsescu stă să cadă ca o frunză toamna"

"Eu îl cunosc bine Băsescu. Nu se simte bine deloc. Chiar dacă a îmbrăcat tricoul verde, de fapt este foarte ruginiu pe interior şi stă să cadă ca o frunză toamna, iar în privinţa lui Mircea Geoană iarăşi nu mi se pare că se simte excelent, fiindcă este evident că este cu 8-10 procente sub scorul partidului", a spus Ludovic Orban, potrivit căruia toate sondajele date de CSOP şi Insomar, plătite de PSD şi PDL, încearcă să creeaze această polarizare Geoană- Băsescu.
"În realitate, Geoană şi Băsescu sunt o apă şi un pământ. Românii trebuie să ştie că, dacă aleg Geoană sau Băsescu, aleg aceiaşi 20 de ani de tranziţie, acelaşi politician de tranziţie pe care îl doare la bască de viaţa de zi cu zi de viaţa românilor şi pe care nu îl interesează decât să-şi hrănească clientela economică şi politică", a declarat Orban.
Întrebat cum comentează afirmaţia lui Traian Băsescu referitoare la faptul că în spatele lui Mircea Geoană ar fi Ion Iliescu, Orban a declarat că Băsescu îşi caută un adversar care nu mai există.
"E o chestiune de imagine prin care Băsescu îşi alege un adversar care nu mai există ca şi adversar. Ştim foarte bine ce a spus Iliescu despre Mircea Geoană şi nu şi-a retras cuvintele. I-a pus ştampila", a spus Orban, referindu-se la afirmaţia lui Ion Iliescu potrivit căruia Geoană ar fi "un prostănac".
Liderul PNL a adăugat că PNL a făcut sondaje săptămânal pe care însă nu le-a dat publicităţii.
"Am făcut sondaje pentru a organiza campania (...), dar am dat şi noi procente pentru prima oară pentru că nu putem şi noi chiar aşa la nesfârşit să stăm şi să înghiţim rahaturile pe care le lansează în media PSD şi PDL care iar se prezintă ei, după zece luni în care au distrus România, că sunt ei pe primele două locuri", a declarat Orban, potrivit căruia doar Crin Antonescu creşte în sondaje.
"Pot să spun cu certitudine, fără să fie un rezultat consolidat, că la ora actuală Crin Antonescu este în creştere, Mircea Geoană stagnează, iar Traian Băsescu e în descreştere. Pentru prima oară, într-un sondaj de opinie consolidat, Crin Antonescu l-a depăşit pe Mircea Geoană", a declarat Ludovic Orban.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii