Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Băsescu premierului belgian, despre criză: Un proces puternic de integrare economică este soluţia

"Bine aţi venit la Bucureşti. Ce părere aveţi despre Europa acum? (...) O să mă întâlnesc cu Martens (Wilfried Martens, preşedintele Partidului Popular European - n.r.) în două ore", a spus Traian Băsescu la începutul întrevederii.
La rândul său, oaspetele şefului statului a afirmat că ţările din UE, în special cele din zona Euro, trec prin dificultăţi.
"Cred că trecem printr-o fază dificilă, dar cred că vom reuşi", a apreciat Yves Leterme.
"Din punctul meu de vedere, un proces puternic de integrare este soluţia, integrarea economică a ţărilor noastre", a replicat preşedintele Băsescu, după care jurnaliştii au fost invitaţi să părăsească sala, restul întrevederii desfăşurându-se cu uşile închise.
Şeful statului român mai are în programul zilei de joi întrevederi cu Vlad Filat, premierul Republicii Moldova, cu Wilfried Martens, preşedintele Partidului Popular European, şi cu Antonio Tajani, vicepreşedinte al Comisiei Europene, iar de la ora 16.00 va participa la Conferinţa cu tema "Un răspuns de centru-dreapta la criza politică şi socială: un proiect pentru Europa", organizată de Partidul Popular European la Palatul Parlamentului.
Categorie articol: 

Comentarii