Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Bărbat prins în flagrant făcând sex oral cu un minor pe Faleza Dunării. Violator în serie, acesta era căutat și de polițiștii gălățeni

UPDATE: Violator în serie, suspectul era căutat și de polițiștii gălățeni

 

Bărbatul care ar fi întreținut relații sexuale orale cu un minor pe faleză a fost identificat de polițiștii brăileni și condus la sediu pentru audieri. Surpriză, însă! După verificări, s-a stabilit că individul era căutat și de polițiștii gălățeni, pentru că ar fi agresat sexual o fetiță de 10 ani, în scara unui bloc din Galați, în această dimineață. Potrivit unor surse, anchetatorii din orașul vecin îl vor prelua pe bărbat, pentru a-l audia în cazul agresiunii sexuale.

Minorul cu care bărbatul ar fi întreținut relații sexuale orale pe faleza Dunării din Brăila a fugit în momentul în care i-a văzut pe oamenii legii.

Individul este recidivist, violator în serie. Nu este pentru prima dată când hărțuiește minori. Vom reveni.

 

 

Stire initiala: 

* astăzi, cetățenii au sesizat polițiștii cu privire la incidentul care a atras imediat atenția și s-a dat startul cercetărilor * la fața locului polițiștii l-au identificat pe un bărbat de 39 ani, acuzat că ar fi întreținut raporturi sexuale orale cu un tânăr, posibil minor

 

 

O partidă de sex oral s-a desfășurat, în urmă cu câteva ore, chiar pe Faleza Dunării, în văzul oamenilor. Polițiștii au dat startul cercetărilor, persoana acuzată că ar fi abuzat sexual de un minor fiind deja identificată.

La data de 12 martie, la ora 13.40, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au fost sesizați de către cetățeni cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani, din Brăila, întreține raporturi sexuale orale cu un tânăr, posibil minor, pe Faleza din municipiu.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și l-au identificat pe bărbat, acesta fiind condus la sediul Poliției pentru cercetări. Cealaltă persoană nu a fost încă identificată. Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii