Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbat accidentat mortal de tren

în week-end, un brăilean de 40 de ani a fost descoperit fără viaţă pe calea ferată, între Brăila şi Baldovineşti, de un angajat CFR care făcea revizia zilnică • duminică dimineaţa, când a fost găsit bărbatul, nu se ştia despre cine este vorba, însă după câteva zile i s-a stabilit identitatea • se pare că bărbatul venea de la Baldovineşti, unde obişnuia să muncească, pe drum fiind acroşat de un tren

 

La numai 40 de ani, un brăilean şi-a găsit sfârşitul pe calea ferată, între Baldovineşti şi Brăila. În week-end, acesta venea dinspre Baldovineşti, mergând pe marginea liniei, însă a fost acroşat de un tren, după cum au stabilit poliţiştii. A durat câteva zile până când victima a fost identificată.

Descoperirea a fost făcută duminică dimineaţa de un angajat CFR care efectua revizia zilnică a căii ferate. Imediat, în zonă a venit o ambulanţă însă, din păcate, personalul medical nu a putut decât să constate decesul. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

Iniţial, nu se ştia cine este persoana decedată, însă poliţiştii de la Transporturi Feroviare au efectuat cercetări şi au stabilit identitatea acesteia. Bărbatul de 40 de ani era din municipiul Brăila şi se pare că mergea periodic în localitatea Baldovineşti unde muncea. În week-end, el a mers la Baldovineşti, iar întoarcerea a fost fatală. În noaptea de sâmbătă spre duminică, el a mers prea aproape de calea ferată şi un tren l-a acroşat, trupul fiind aruncat de pe o parte pe alta a căii ferate. Un tren care mergea spre Galaţi l-ar fi lovit.

Poliţiştii au dat startul anchetei şi s-a stabilit că este un accident, întrucât victima nu prezenta alte urme de violenţă în afară de cele provocate de tren.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii