Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bănel şi Stelian Nicoliţă au marcat pentru CS Făurei în amicalul cu Victoria Traian

• formaţia manageriată de fostul internaţional stelist s-a impus cu 5-3 • CS Făurei a testat mai mulţi jucători aflaţi în probe

 

Echipa manageriată de Bănel Nicoliţă, CS Făurei, a continuat seria partidelor amicale. Meciuri în care fostul internaţional stelist verifică jucătorii aduşi în probe pentru a vedea dacă aceştia corespund pretenţiilor Ligii a III-a.

Sâmbăta trecută, CS Făurei a jucat la Galaţi cu Victoria Traian, liderul Ligii a IV-a. A fost un meci cu multe goluri încheiat cu victoria cu 5-3 a formaţiei din Liga a III-a. Pentru CS Făurei au marcat Radu Bădiţă, Cercel, Bănel Nicoliţă, Stelian Nicoliţă şi Mocanu. De menţionat faptul că Bănel a înscris după un penalty obţinut de fratele lui, Stelian.

Scorul putea fi 6-3 pentru CS Făurei însă mingea şutată din lovitură liberă de Bănel Nicoliţă a lovit bara porţii adverse.

Pentru Victoria Traian au înscris Emanuel Moldoveanu 2 goluri şi Chivu. În pregătiri cu Victoria Traian se află doi jucători de la Viitorul Însurăţei, Viorel Gheorghe şi Viorel Tănase.

CS Făurei: Dan Radu – Niţă, Bădiţă, Agache, Mocanu – Cercel, Paraschiv, Bănel Nicoliţă, Passi – Stelian Nicoliţă. Au mai jucat Arnold, Dincă şi Duţu.
Categorie articol: 

Comentarii