Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Băieţel pierdut, ajutat de poliţiştii locali să-şi găsească mama

• acesta plecase de lângă familie, pentru că voia să-şi cumpere ceva dulce, însă s-a rătăcit • norocul lui a fost că o patrulă a Poliţiei Locale l-a găsit şi l-a dus la mama sa teafăr şi nevătămat

 

Poliţiştii locali brăileni au ajutat un băieţel să-şi găsească mama, după  ce se pierduse de aceasta. Întâmplarea a avut loc vineri, în jurul orei 18.50. Un echipaj din cadrul Biroului Circulaţie pe Drumurile Publice al Poliţiei Locale Brăila a observat la trecerea de pietoni de pe Şoseaua Buzăului, din dreptul aleii care duce spre Rondoul din Parcul Monument, un copil neînsoţit, dezorientat, care încerca să traverseze şoseaua. Băieţelul le-a spus poliţiştilor locali că are 5 ani, că se afla în parc cu mama şi cu fratele mai mare, care avea antrenament la fotbal, şi că a plecat de lângă ei pentru că voia să îşi cumpere ceva dulce. Copilaşul nu a mai găsit drumul înapoi spre familia lui şi se rătăcise. Lucrătorii l-au preluat în autospecială şi au plecat în căutarea mamei.

Femeia, în vârstă de 27 de ani, se afla în zona terenului de fotbal din spatele Stadionului Municipal, acolo unde, împreună cu fiul mai mare, îl căuta cu disperare pe cel mic.

Băieţelul de 5 ani a ajuns cu bine la familie, mama acestuia fiind avertizată verbal cu privire la consecinţele nesupravegherii minorului şi sfătuită ca, pe viitor, să acorde o mai mare atenţie supravegherii acestuia.
Categorie articol: 

Comentarii