Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Băiatul senatorului Mihai Ruse s-a lipit de un job la minister

Băiatul senatorului ALDE Brăila, Mihai Ruse, are serviciu la Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul, încă din anul 2017.

Ne gândim că tatăl a vrut să îşi aibă fiul mai aproape, la Bucureşti, motiv pentru care i-a făcut pârtie către postul de consilier în cadrul ministerului care, chipurile, întreţine relaţia cu Parlamentul.

Bogdan Ionuţ Ruse, care a fost preşedinte al “tineretului” ALDE Brăila, este probabil singurul membru al acestei organizaţii care a reuşit să se angajaze într-un minister. Poate că or fi fost şi alţi tineri capabili în ALDE Brăila, însă numai unul singur a reuşit să aplice pentru postul de consilier la minister. Vedeţi ce bine e să ai măcar un părinte parlamentar?

Noi suntem convinşi că tânărul Bogdan Ionuţ Ruse a ajuns pe merit în acel post de consilier, că el este un tip pregătit, cu şcoală, capabil să facă treabă în ministerul care ţine relaţia cu Parlamentul.

Şi Adrian Rândunică, de la PSD Brăila, tot pe merit a fost ales să lucreze ca secretar de stat în Ministerul Muncii, ce naiba!

Problema nu este că un tânăr din Brăila (întâmplător fiu de senator) a ajuns să lucreze la Bucureşti. Problema este că tot mai multe persoane cu oareşce “spate politic” se înghesuie să prindă un post “la stat”, unde e cald şi bine.

Te uiţi aşa la tinerii Ruse şi Rândunică şi te întrebi de ce nu au ales ei să lucreze în mediul privat, dacă tot sunt atât de capabili?

De ce, la 30-35 de ani, când ar putea muta munţii din loc, tineri ca Ruse sau Rândunică se cuibăresc în posturi de la minister, unde de regulă timpul trece, leafa merge?

Aş vrea să îi văd pe aceşti tineri mergând la un interviu pe bune la o multinaţională, să câştige concursul de angajare şi apoi să performeze la acel loc de muncă. După care să vină în Brăila şi să ne spună tuturor cât de capabili şi de bine pregătiţi sunt ei, din moment ce au reuşit să se descurce doar prin propriile lor forţe. (Ruse Fuse Şi Se Duse)
Categorie articol: 

Comentarii