Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bădălan, cel mai prost avocat al lui Stancu

Dar chiar dacă Bunea Stancu nu a cerut şi nu a dat de înţeles că ar avea nevoie de un avocat în ancheta efectuată de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), s-au trezit deja câţiva băieţi care să îi apere onoarea preşedintelui de judeţ, Ghe. Bunea Stancu. Printre aceştia, cel mai afectat de faptul că Stancu este acuzat de oareşce manevre de sute de mii de euro de cei de la ANI s-a arătat a fi deputatul PDL Brăila Eugen Bădălan, citez: „Toată lumea a început acum să-l arate cu degetul pe preşedintele Consiliului Judeţean. Eu, personal, am o altă opinie. El (Bunea Stancu - n.a.) poate fi atacat din punct de vedere al atitudinii politice, din punct de vedere al nu ştiu căror norme legale... Din punct de vedere legal, eu cred că niciunul dintre noi nu are dreptul să îşi spună punctul de vedere până când organele abilitate prin lege ale României nu iau o decizie şi nu dau verdictul."

Problema este că nu l-a arătat nimeni cu degetul pe Bunea Stancu. În ziare au apărut doar articole bazate pe acuzaţiile formulate de cei de la ANI. Nu a zis nimeni că Stancu este sau nu vinovat, nu s-a hazardat nimeni să se pronunţe înaintea justiţiei. Poate că s-au făcut insinuări, mici apropouri şi poante la adresa anchetatului Ghe. Bunea Stancu, dar ce vrea domnu' Bădălan să ne spună? Că în ţara asta nici să mai glumeşti nu mai este voie?
Pe mine m-a surprins promptitudinea cu care deputatul Bădălan a reacţionat în cazul Stancu. De parcă Bădălan ar fi fost cel acuzat, nu Stancu. De parcă Stancu i-ar fi fost frate sau ceva. Şi poate că sunt fraţi, mai ştii?, dar nu de cruce, ci de afaceri. Pentru că la cât de marcat a fost Bădălan de faptul că Bunea Stancu a fost scos în faţa clasei de domnii de la ANI, pot trage concluzia că pe cei doi politicieni din Brăila îi leagă o prietenie de multe zeci de mii de euro. Sau poate că eu greşesc şi e vorba de sute de mii de euro.
Categorie articol: 

Comentarii