Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Avansare în grad pentru Adrian Glugă, inspectorul şef al IPJ Brăila, actual șef al Poliţiei Constanța

* vineri, preşedintele Klaus Iohannis a avansat în grad de chestor, prin decrete prezidenţiale, un numar de 16 şefi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne prin ordin * printre cei înaintaţi în grad se numără cms. şef Constantin Adrian Glugă, şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, care asigură conducerea IPJ Constanţa

 

 

 

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, Constantin Adrian Glugă, aflat momentan la conducerea Poliţiei Constanţa, a fost avansat la grad de chestor.

Vineri, Preşedintele Klaus Iohannis a avansat în grad de chestor, prin decrete prezidenţiale, un numar de 16 şefi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne prin ordin. Printre cei înaintaţi în grad se numără cms. şef Constantin Adrian Glugă, şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, care asigură conducerea IPJ Constanţa. De asemenea, a fost înaintat în gradul profesional de chestor general de poliţie Bogdan Despescu din Ministerul Afacerilor Interne, fost șef al IPJ Constanța.

La data de 1 octombrie, comisarului şef Adrian Constantin Glugă i s-a prelungit împuternicirea pentru îndeplinirea funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pe o perioadă de 3 luni. Ofiţerul Glugă a ajuns la şefia IPJ Constanţa la 1 iulie, pentru o perioadă de 3 luni, anterior acesta fiind împuternicit ca inspector şef la Dolj. La conducerea IPJ Brăila a rămas cms-şef Dorin Condruz, adjunctul inspectorului şef.

Reamintim că, în mai 2018, şeful poliţiei brăilene, comisarul Glugă, a susţinut concurs pentru ocuparea postului de şef al IPJ Constanţa. Au fost înscrişi trei candidaţi, ceilalţi doi fiind Dancu Constantin – împuternicit inspector şef şi Ciprian Sobaru – împuternicit adjunct inspector şef la IPJ Constanţa. Şeful IPJ Brăila, Constantin Adrian Glugă, s-a înscris pentru susţinerea acestui concurs, programat iniţial pentru luna august 2017, dar amânat pentru 2018. Glugă nu a ocupat postul de inspector şef al IPJ Constanţa, cel care a fost declarat admis fiind Dancu Constantin – împuternicit inspector şef. 

Din luna iulie 2020, Glugă a fost împuternicit şef la comanda IPJ Constanţa, odată cu ieşirea la pensie a fostului comandant Constantin Dancu.
Categorie articol: 

Comentarii