Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aurelian Roşca a încheiat conturile, sâmbăta trecută, cu HC Dunărea

• rezilierea contractului s-a făcut pe cale amiabilă • conducerea clubului brăilean spune că va aduce cât mai repede un antrenor de valoare 

 

Sâmbăta trecută, antrenorul Aurelian Roşca a părăsit definitiv Brăila, însă înainte de a pleca de la Polivalentă tehnicianul a ţinut să precizeze că despărţirea s-a făcut pe cale amiabilă.

“Contractul cu HC Dunărea s-a reziliat pe cale amiabilă. A fost o perioadă frumoasă, cu multe realizări. Las formaţia brăileană pe locul al 5-lea, dacă ţinem cont de faptul că echipa Corona Braşov trece printr-o perioadă dificilă şi probabil nu va continua competiţia. Nu sunt probleme interne care să genereze această despărţire, nicidecum nu există divergenţe de opinii cu conducerea clubului. Am decis să plec din motive personale”, ne-a declarat antrenorul Aurelian Roşca.

“La solicitarea antrenorului Aurelian Roşca s-a reziliat contractul pe cale amiabilă. Motivele invocate de acesta au fost de natură familială. Despărţirea s-a făcut în condiţii normale, neexistând divergenţe. Conducerea clubului analizează soluţiile cele mai bune şi cât de curând vom aduce un antrenor de valoare care să continue să ducă echipa spre realizarea obiectivului, participarea în cupele europene”, a precizat profesorul Marian Neta, vicepreşedintele clubului HC Dunărea.

Până când se va aduce un nou antrenor principal, antrenamentele echipei vor fi conduse de profesorul Cistian Preda.
Categorie articol: 

Comentarii