Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aurel Baciu si Ionut Vlaicu sint marii favoriti ai probei de 110 m garduri

In acest week-end, atletii braileni participa la Campionatele Nationale pentru tineret avind ca obiectiv sase medalii. Medaliatii de la nationalele de seniori, Aurel Baciu si Ionut Vlaicu, atleti pregatiti de profesorul Mihail Dumitru sint favoriti la podium la 110 m garduri, proba la care o mare surpriza ar putea sa o furnizeze elevul antrenorului Fanel Ionescu, Paraschiv Eftimie care s-a clasat pe locul al cincilea la seniori desi el este inca junior.
Din delegatia braileana mai fac parte trei sportivi care au in palmares medalii in competitiile nationale si internationale, Anamaria Ionita, Ramona Anghelas, Marian Chioveanu.
"Baciu si Vlaicu se vor bate pentru medalia de aur insa nu este exclusa o surpriza placuta din partea lui Eftimie Paraschiv. Vlaicu va participa si la 400 m garduri, o proba in care s-a pregatit doar fizic nu si tehnic pentru ca nu avem posibilitatea sa punem gardurile. Va fi greu, pentru ca el trebuie sa se straduiasca sa se acomodeze repede cu pista de concurs pentru a-i iesi pasii intre garduri. Favorita la titlu, in proba de aruncare a sulitei, este Ramona Anghelas, dar si cealalta reprezentanta a CSM-ului Anamaria Ionita are sanse mari la o medalie in proba ei favorita. Daca vom obtine si la acest concurs cinci-sase medalii este excelent, raportat la conditiile in care ne pregatim noi in aceasta perioada", a declarat Mihail Dumitru.
Categorie articol: 

Comentarii