Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au fost premiati cistigatorii de la Festivalul "Haka" la rugby tag

Simbata trecuta, la restaurantul Sport a avut loc festivitatea de premiere a echipelor care au obtinut primele trei locuri la Festivalul "Haka", la rugby tag, competitie cuprinsa in programul lansat de catre DSJ, "Luna miscarii pentru sanatate", un concurs organizat de Rugby Club Braila in colaborare cu Federatia Romana de Rugby si Liceul cu Program Sportiv, finantarea fiind asigurata de catre Directia pentru Sport a Judetului.
Programul festivalului a cuprins doua actiuni majore, prima fiind competitia in sine, cea de-a doua a fost, de fapt, o recompensa a participantilor, prin organizarea unei excursii la Federatia Romana de Rugby si la meciul international Stejarii Bucuresti - Petrarca Padova din cadrul etapei a treia a Challenge Cup.
Echipelor care s-au clasat pe podium, Gr.Sc. Anghel Saligny, grupare pregatita de profesoara Georgeta Puscasiu, Mihu Dragomir antrenata de profesoara Adriana Albusoiu si echipa Scolii nr.1 din Tufesti, de care se ocupa profesorii Dan Cioroiu si Catalin Cocirlea
le-au fost oferite cupe, tricouri cu insemnele FRR si DSJ Braila, diplome si mingi de rugby.
"Un impact deosebit pentru copiii care au participat la Festivalul "Haka" l-a avut vizionarea jocului international de rugby care s-a desfasurat pe terenul Arcul de Triumf. Din discutiile purtate cu elevii si profesorii participanti a reiesit dorinta acestora de a se organiza si in primavara anului viitor un campionat local de rugby tag cu participarea unui numar de opt echipe din ciclul gimnazial", a declarat Dan Niculescu, organizatorul proiectului "Haka".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii