Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atentate soldate cu 17 morti si 82 de raniti la Alger

Doua atentate comise miercuri, la Alger, s-au soldat cu 17 morti si 82 de raniti, a anuntat Protectia Civila algeriana, citata de AFP.
Potrivit bilantului, noua persoane au murit, iar alte 32 au fost ranite in urma unui atentat cu masina-capcana comis la intrarea in sediul guvernului algerian, in timp ce un alt atac cu bomba, care a vizat comisariatul de politie Bab Ezzouar, situat la periferia de est a Algerului, a provocat opt morti si 50 de raniti.
O explozie puternica s-a produs miercuri, in jurul orei locale 10.45 (12.45, ora Romaniei), pe esplanada Palatului guvernamental din Alger, fiind auzita in intregul oras. Imediat dupa deflagratie, masini ale politiei si ambulante s-au indreptat spre cladirea de mai multe etaje unde se afla sediul guvernului si al mai multor ministere.
Cioburile ferestrelor sparte de explozie sint vizibile pe o raza de 200 - 300 de metri de intrarea palatului, deasupra careia s-a ridicat un nor de fum negru.
Cel de-al doilea atentat a avut loc la periferia de est a capitalei algeriene, conform declaratiilor martorilor oculari.
Categorie articol: 

Comentarii