Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atentat la Kabul, soldat cu moartea a cel putin 12 politisti

Doisprezece politisti afgani au fost ucisi, marti, intr-un atentat sinucigas care a vizat autobuzul la bordul caruia se aflau, in capitala afgana, a declarat un oficial din cadrul politiei, citat de Reuters.
"Raportul de care dispunem arata ca cel putin 12 politisti au fost ucisi si alti 15 raniti", a declarat el.
Un oficial care si-a pastrat anonimatul a declarat ca autobuzul, la bordul caruia se aflau politisti ce se indreptau spre locul de munca, a fost complet distrus. El a precizat ca exista posibilitatea unui dublu atentat sinucigas, avind in vedere ca si o motocicleta, aflata in apropiere de autobuz, a fost distrusa.
Explozia, produsa in suburbia de vest a orasului, a fost inregistrata in primele ore ale diminetii. Mai multe ambulante au sosit la fata locului, iar politia a creat in zona un perimetru de securitate.
Este vorba de cel de-al doilea atentat sinucigas comis la Kabul in decurs de patru zile. Un numar de 28 de militari si doi civili au fost ucisi intr-un atentat similar care a vizat un autobuz, simbata.
Un ofiter de politie a declarat ca printre victime se afla civili, femei si chiar copii.
Un purtator de cuvint al talibanilor a declarat ca in spatele atacului s-a aflat miscarea islamista, care incearca sa inlature de la putere Guvernul si sa alunge trupele occidentale din Afganistan.
Categorie articol: 

Comentarii