Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atentat cu masina-capcana la Bagdad, soldat cu cel putin 35 de morti

Explozia unui autoturism-capcana a provocat, duminica, moartea a cel putin 35 de persoane si ranirea altor 80, in apropierea unei piete aglomerate dintr-un cartier siit al capitalei Bagdad, care mai fusese vizat de atentate atribuite retelei islamiste sunnite al-Qaida, transmite Reuters.
Persoanele aflate la fata locului, in piata din cartierul Bayaa, au folosit paturi pentru a transporta cadavrele si ranitii pina la camioanele cu care i-au transferat la spitale sau morga. Suflul exploziei a distrus fatadele magazinelor si a avariat autovehiculele din zona.
La nord de capitala, atentatori sinucigasi aflati la bordul a doua autovehicule au atacat o sectie de politie din orasul Samarra, duminica, in cadrul unei presupuse operatiuni coordonate, in care alti barbati inarmati au lansat mortiere asupra cladirii, au declarat surse din cadrul politiei si armatei.
Guvernatorul adjunct al provinciei Salahaddin, Abdullah Jubara, a declarat ca Abdul Jalil Naji, comandantul politiei din Samarra, a fost ucis intr-unul din cele doua atentate de la Samarra, care s-au soldat cu cel putin opt morti.
Categorie articol: 

Comentarii