Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atac democrat la adresa unui fost membru de partid

Consilierii municipali PD doresc excluderea din cadrul consiliului a unei foste membre de partid, in acest moment declarata independenta, si anume Luciana Boboc. In acest sens, democrata Mihaela Picu a initiat si un proiect de hotarire care a fost insa scos de pe ordinea de zi a sedintei de ieri, la propunerea consilierului PSD Sorin Bosneag. Desi viceprimarul Vasioiu i-a solicitat acestuia o explicatie amanuntita cu privire la propunerea sa, acesta nu a raspuns decit ca nu crede ca ar fi de competenta CLM sa ia o asemenea decizie.
Pentru a demonstra plenului ca cererea consilierilor democrati de excludere a Lucianei Boboc este perfect indreptatita, vicele Vasioiu a adus in atentia acestora un fapt care, dupa spusele ei, de abia acum ar fi fost descoperit chiar si de catre fostii sai colegi de partid: "Cu amaraciune constat ca CLM se transforma de la o zi la alta intr-un grup de interese largit. Cei de buna credinta nici nu realizeaza ce se intimpla. Boboc este intr-un conflict de interese major, lucru care este amendat de lege, iar ea trebuia sa prezinte consiliului locurile de munca pe care le are, relatiile, interesele pe care le are la mai multe societati de sub autoritatea CLM. Si noua ni s-a ascuns acest aspect pina de curind, dar l-am adus la cunostinta primarului cind l-am aflat. Ea are contracte de prestari servicii, consultanta sau reprezentare cu Teatrul, cu DAGL si mi-e teama ca toate hotaririle CLM luate in aceasta perioada, cu votul domniei sale, sint nule de drept".

Sub acoperire?

Vasioiu a tinut sa sublinieze faptul ca pe perioada in care Luciana Boboc a activat ca membru PD si a reprezentat acest partid in cadrul CLM, nimeni din partid nu a stiut unde si ce lucreaza. Vicele a mai adaugat ca, in momentul in care va fi in posesia perioadei in care Luciana Boboc a activat la unitatile aflate sub autoritatea CLM, va solicita Judecatoriei Braila sa ia act de faptul ca hotaririle luate in intervalul de timp respectiv sint nule.
In sustinerea afirmatiilor sale, Daniela Vasioiu a dat exemplu chiar unul dintre proiectele votate ieri de consilieri, privind trecerea din domeniul public al municipiului si in administrarea CLM, in domeniul privat al municipiului a imobilului - constructie denumita generic Punct Termic 7 Calarasi IV si a terenului aferent, in vederea concesionarii prin licitatie publica pentru edificarea unui obiectiv economic. "Am documente care atesta faptul ca Luciana Boboc are un interes si aici. Proiectul e facut in asa fel incit sa va induca in eroare, iar constructia demolata. Asta e inca unul din cazurile in care nu s-a luat in calcul interesul cetateanului, ci cel personal".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii