Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atac asupra unei femei la casa de schimb valutar

în miezul zilei, o brăileancă care se afla la o casă de schimb valutar de pe Calea Călăraşilor a fost lăsată fără suma de 300 de euro • operatoarea i-a înmânat banii femeii de 32 de ani, însă un bărbat aflat în spatele său i-a smuls din mână suma respectivă • femeia s-a luptat cu el, reuşind să îşi recupereze suma de 80 de euro, apoi a intervenit agentul de pază al societăţii

 

Tâlhărie la o casă de schimb valutar, de pe Calea Călăraşilor. O femeie a venit să schimbe bani, însă un individ a văzut totul şi i-a smuls din mână suma încasată de la operatoare. Persoana vătămată s-a luptat cu tâlharul, apoi agentul de pază l-a imobilizat şi a chemat Poliţia. Tâlharul a ajuns la arest.

Totul s-a întâmplat la data de 7 octombrie, în jurul orei 14.00. Poliţiştii au fost  sesizaţi de către un brăilean cu privire la faptul că un bărbat necunoscut i-a sustras suma de 300 de euro unei femei, în timp ce aceasta se afla într-o casă de schimb valutar. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului. “În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în momentul în care operatoarea i-a înmânat suma de bani persoanei vătămate, o femeie de 32 de ani din Brăila, din spatele acesteia, un bărbat necunoscut i-ar fi smuls banii. Aceasta s-ar fi luptat cu el, reuşind să îşi recupereze suma de 80 de euro, moment în care a intervenit agentul de pază al societăţii, care l-a imobilizat pe bănuit până la sosirea echipajului de poliţie”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Bărbatul a fost percheziţionat de poliţişti, asupra sa fiind găsită diferenţa de bani, respectiv cei 220 de euro. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Ieri, 8 octombrie, individul a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii