Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Asta înseamnă “prietenia” în PSD Brăila. Numele lui Tudose, şters de urgenţă de pe plăcuţa de la intrarea în sediul partidului

Băi, ce oameni! Ce oameni, băi! Nici nu s-a răcit tastatura de la laptopul cu care Mihai Tudose şi-a scris demisia din PSD şi a anunţat-o pe Facebook, că foştii lui colegi de partid s-au şi grăbit să îi şteargă numele de pe plăcuţa postată la intrarea în sediul partidului, de pe bulevardul Cuza.

Femeia de serviciu de la PSD Brăila a fost surprinsă, joi, în timp ce dădea cu “radiera” pe numele “deputat Mihai Tudose”, iar imaginea a circulat pe Facebook cu viteza luminii.

Lumea s-a amuzat de ridicolul situaţiei, căci oricât de bun sau rău a fost Tudose, este aiurea să te repezi ca găina la muci să îi ştergi numele de pe “firma” PSD.

Adică, staţi puţin, de asta creşte ROBOR-ul, că apărea numele lui Tudose acolo, pe placa aia de partid?

Surpriza este cu atât mai mare cu cât, în septembrie 2018, colegii care acum l-au şters pe Tudose, îl votau în unanimitate pe acelaşi Tudose pentru funcţia de preşedinte al filialei judeţene a PSD Brăila.

Altfel spus, alde senatorul Rotaru şi ceilalţi băieţi unşi cu toate alifiile de la PSD Brăila erau numai lapte şi miere cu Mihai Tudose, declarându-i susţinere eternă.

Iată că la nici 6 luni de la această întâmplare, cei din PSD Brăila s-au lepădat rapid de Tudose, ca şi cum acesta nici nu ar fi existat. (Senator Ion ROTARTORU)
Categorie articol: 

Comentarii