Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astăzi se stabilesc finalistele

La Gropeni, de la ora 17.00, se "duelează" câştigătoarea campionatului Ligii a IV-a, Conpet Cireşu şi formaţia care a terminat competiţia pe locul secund, Victoria Traian.
Teoretic, ţinând cont de valoarea lotului, echipa pregătită de Ionel Ivan porneşte cu prima şansă de calificare în finală, practic meciul este deschis oricărui rezultat pentru că este ştiut faptul că întâlnirile din cupă sunt abordate întotdeauna cu mare ambiţie şi de multe ori apar şi surprizele.
O oră mai târziu, pe stadionul Ştefan Vrăbioru din Ianca se întâlnesc Fortino Ianca şi revelaţia finalului de sezon, Viitorul Galbenu.
Cele două formaţii s-au întâlnit, pe acelaşi teren în ultima etapă a returului Ligii a IV-a şi partida s-a încheiat nedecis, 2-2, cu menţiunea că Fortino a egalat în ultimele secunde ale prelungirilor reprizei secunde.
Fortino a eliminat-o miercuri din cupă pe Recolta Tufeşti, echipă care a încheiat sezonul competiţional pe locul al treilea, Viitorul Galbenu a trecut de Atletic Brăila.
Astăzi, la Ianca, se anunţă o partidă deschisă, în care oricare dintre combatante poate obţine biletele pentru finala de sâmbăta viitoare.

Programul semifinalelor:
- Gropeni: ora 17.00: Conpet Cireşu - Victoria Traian
- Ianca: ora 18.00: Fortino Ianca - Viitorul Galbenu
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii