Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astăzi avem handbal în Polivalentă

• HC Dunărea începe anul 2019 cu un joc pe teren propriu

• formaţia brăileană are o adversară de acelaşi calibru valoric, CSM Slatina, şi este obligată să câştige • meciul începe la ora 18.30

 

În această după-amiază, de la ora 18.30, HC Dunărea, locul al 13-lea,  va juca în Polivalentă cu CSM Slatina, formaţie care se află pe locul al 10-lea. Noul antrenor al grupării brăilene, Aurelian Roşca, a pregătit cu atenţie acest meci, unul pe care elevele sale sunt “condamnate” să-l câştige, deoarece în caz contrar îşi diminuează şi mai mult şansele de supravieţuire în Liga Naţională.

Partida dintre HC Dunărea Brăila şi CSM Slatina este arbitrată de buzoienii Georgian Băducu şi Răzvan Voicu.

 

Adversară modestă în Cupa României

În altă ordine de idei, HC Dunărea şi-a aflat luni adversara din şaisprezecimile Cupei României. La tragerea la sorţi care a avut loc la Federaţia Română de Handbal, formaţia brăileană a avut noroc, deoarece sorţii i-au scos în cale o echipă modestă, CSU Oradea, formaţie aflată pe locul al 5-lea, în seria D a Diviziei A. Partida se va disputa pe data de 17 februarie, la Oradea. 

Faza şaisprezecimilor Cupei României programează şi două partide foarte interesante în care se vor “duela” formaţii care se luptă pentru supremaţie şi în campionat, Corona Braşov – CSM Bucureşti şi Măgura Cisnădie – SCM Craiova.
Categorie articol: 

Comentarii