Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Asociaţia Mamelor Independente dă start campaniei pentru depistarea precoce a cancerului

Asociaţia Mamelor Independente lansează astăzi, 21 septembrie, o campanie de sensibilizare şi informare a populaţiei cu privire la importanţa depistării din timp a cancerului. Primele 50 de femei înscrise vor beneficia de consultaţii medicale gratuite, prioritate având mamele care îşi cresc singure copiii. Campania se numeşte "Vreau o viaţă sănătoasă" şi se va desfăşura până în luna decembrie a acestui an. Gestul umanitar se adresează mamelor trecute de 30 de ani, care-şi cresc singure copiii, au venituri lunare sub 2.000 de lei şi nu au mai fost la vreun control medical în ultimele 6 luni.
"Organizaţia îşi doreşte ca acest demers să ducă la salvarea cât mai multor vieţi prin depistarea precoce a cancerului, precum şi la educarea publicului larg în privinţa pericolului cancerului sau altor boli grave", a declarat Alina Deaconu, din cadrul Asociaţiei Mamelor Independente.
Campania este susţinută de Hiperclinica Medlife Galaţi şi Anadolu Medical Center.
Femeile care doresc să beneficieze de teste screening gratuite în cadrul clinicii Medlife Galaţi se pot înscrie accesând site-ul www.mameindependente.info sau prin trimiterea unui email la adresa office@mameindependente.info.

 
Categorie articol: 

Comentarii