Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Asistentul violator a obţinut, din nou, liberarea condiţionată la prima instanţă

* luni, Judecătoria Brăila a admis cererea condamnatului Milcu Viorel şi a dispus liberarea condiţionată din executarea pedepsei de 8 ani închisoare * soluţia nu este definitivă, în cauză putând fi formulată contestaţie * Milcu a mai obţinut liberarea în primă instanţă, numai că la instanţa superioară situaţia s-a schimbat

 

 

Condamnatul Viorel Milcu a obţinut, din nou, liberarea condiţionată la Judecătoria Brăila. Decizia a fost luată luni, 9 decembrie, numai că nu este definitivă. Se poate formula contestaţie. Milcu a mai obţinut liberarea condiţionată în primă instanţă, însă la instanţa superioară situaţia s-a schimbat, iar el a rămas tot în penitenciar. ”Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat MILCU VIOREL. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului MILCU VIOREL din executarea pedepsei de 8 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 1700/2017 a Judecătoriei Braila, dacă nu este arestat în altă cauză. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, este soluţia pronunţată de Judecătoria Brăila.

Reamintim că, la data de 19 noiembrie, Tribunalul Brăila a admis contestaţia procurorului şi a respins cererea asistentului condamnat la 8 ani închisoare pentru viol. În octombrie, prima instanţă a admis cererea de liberare condiţionată a lui Milcu, însă instanţa superioară a dat apoi câştig de cauză procurorului care a formulat contestaţie. Asistentul violator a rămas în Penitenciarul Brăila. S-a fixat termen pentru reanalizarea situaţiei juridice a condamnatului după data de 29 noiembrie. Milcu nu a așteptat prea mult, în data de 6 decembrie fiind înregistrată la Judecătoria Brăila a patra cerere de liberare condiţionată, aceasta fiind soluţionată pe 9 decembrie.

Reamintim că asistentul Milcu a batjocorit o minoră de 17 ani internată în spital pentru o operaţie de apendicită. Violul a fost comis în noaptea de 3 spre 4 iulie 2015, când fata a ajuns la spital.
Categorie articol: 

Comentarii