Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Artistul cu cele mai mari vânzări de albume din SUA

Tony Bennett, recompensat de-a lungul timpului cu 14 premii Grammy, considerate Oscarurile muzicii americane, şi-a început cariera în urmă cu 60 de ani, dar nu a ocupat niciodată primul loc în topul vânzărilor de albume din ţara lui, se precizează într-un comunicat postat pe site-ul revistei Billboard.
"Duets II", cel mai recent album al său, s-a vândut în 179.000 de exemplare într-o săptămână, potrivit revistei Billboard.
Albumul conţine 17 duete, printre care se remarcă cele înregistrate de Bennett cu Aretha Franklin, Mariah Carey, Andrea Bocelli, Norah Jones, Lady Gaga şi Amy Winehouse.
Melodia înregistratată cu Winehouse, în celebrele studiouri Abbey Road din Londra, este intitulată "Body and Soul". Acest duet a fost una dintre ultimele înregistrări realizate de cântăreaţa britanică, care a murit pe 23 iulie, la Londra, la vârsta de 27 de ani.
Tony Bennett este considerat o legendă a muzicii jazz, printre ale cărui cântece de succes se numără "I Left My Heart in San Francisco" şi "Rags to Riches".
Categorie articol: 

Comentarii