Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arnold Schwarzenegger va reveni pe marile ecrane

Deşi se ştie deja de multe săptămâni că fostul guvernator al statului California îşi va relua cariera de actor, Arnold Schwarzenegger a ţinut să facă recent o precizare importantă. Actorul de origine austriacă a semnat, într-adevăr, pentru al cincilea film din seria "Terminator", ce va fi regizat de Justin Lin, însă nu acesta va fi filmul care va marca revenirea pe marele ecran a starului hollywoodian.
Arnold Schwarzenegger va face acest lucru cu un rol în filmul "Cry Macho". Potrivit presei americane, acest proiect cinematografic şi-a fixat drept scop să îi convingă pe producătorii de la Hollywood, dar şi pe spectatori, că Schwarzenegger nu este doar o masă de muşchi în acţiune, ci şi un actor capabil să transmită emoţii şi nuanţe.
Brad Furman, regizorul filmului "The Lincoln Lawyer", va regiza în această vară "Cry Macho", un film despre un dresor de cai care îşi pierde locul de muncă. Riscând să ajungă pe drumuri, el acceptă oferta făcută de fostul lui patron de a merge, contra unei sume mari de bani, să o răpească pe fiica acestuia din Mexic, crescută de fosta soţie.

Schwarzenegger a început să facă culturism la vârsta de 15 ani

Scris de N. Richard Nash în urmă cu 10 ani, scenariul pare a se încadra mai degrabă în stilul dramei "O lume perfectă/ A perfect world", regizată în 1993 de Clint Eastwood şi cu Kevin Costner în distribuţie, decât în stilul filmelor din genul "commando".
Al Ruddy, producătorul filmelor "A Million Dollar Baby" şi "Naşul", a acceptat să producă acest proiect cinematografic, care ar putea inaugura cu adevărat o veritabilă a doua carieră pentru Arnold Schwarzenegger.
Arnold Schwarzenegger a intrat în politică după o carieră de succes la Hollywood, pe care şi-a construit-o după ce, iniţial, a practicat culturismul şi a câştigat de şapte ori titlul Mister Universe. Schwarzenegger a început să facă culturism la vârsta de 15 ani şi a rămas o figură proeminentă în lumea acestui sport şi după retragerea din competiţiile oficiale, el scriind numeroase cărţi şi articole în domeniu. Schwarzenegger a devenit celebru pe plan mondial cu filmele de acţiune în care a jucat, precum "Conan Barbarul", "Predator", "Total Recall" şi, mai ales, franciza "Terminator".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii