Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arestat pentru tentativa de omor

Simbata, un individ de 51 de ani a fost arestat, sub acuzatia de tentativa la omor calificat, fiindca i-a crapat capul unui barbat, cu o lopata.
"Personalul medical de la Sectia Neurochirurgie a Spitalului "Sf. Ap. Andrei" Galati a sesizat la Politie, pe 7 septembrie, ca a fost internat Ion S., 46 ani, din Braila, care prezenta leziuni provocate prin agresiune. In urma examinarii medico-legale s-a stabilit ca victima necesita 40-45 zile de Ingrijiri medicale, iar leziunile i-au pus In primejdie viata", ne-au declarat surse din cadrul Biroului de Presa al Politiei.
In urma investigatiilor efectuate de procurorul criminalist si judiciaristii de la Serviciul de Investigatii Criminale s-a stabilit ca, in ziua agresiunii, Ion S. efectua lucrari de constructii la un imobil si a avut o discutie aprinsa cu Nicolae S., 51 ani, recidivist. Acesta din urma, ranit in orgoliul de fost puscarias, n-a stat mult pe ginduri, a insfacat o lopata si l-a pocnit pe Ion S. direct in moalele capului, lasindu-l lat.
Autorul a fost inhatat de politisti, a fost retinut pe baza de ordonanta, iar simbata a fost prezentat instantei, care a emis un mandat de arestare pentru primele 29 de zile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii