Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aproximativ 18.000 de vizitatori în a doua zi a Porţilor Deschise la Palatul Parlamentului

Aproximativ 18.000 de cetăţeni au fost prezenţi duminică, între orele 10.00 şi 16.00 la evenimentele găzduite pe parcursul acestei zile la Palatul Parlamentului: un concert de muzică populară, un târg de produse tradiţionale româneşti şi o expoziţie de fotografii realizate în perioada în care se construia clădirea, potrivit comunicatului. Prezentă la eveniment, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a fost ghid pentru vizitatori, oferind informaţii despre procesul legislativ şi răspunzând întrebărilor despre activitatea Camerei Deputaţilor.

Printre cei care au vizitat duminică Palatul Parlamentului s-a numărat şi preşedintele PSD, Victor Ponta, alături de cei recent înscrişi în partid. Secretarul general al Camerei Deputaţilor, Gheorghe Barbu, a vorbit cu Ponta despre modul în care ar trebui conduşi pesediştii, în condiţiile în care personalul Parlamentului gestiona cu greu afluxul mare de vizitatori.

Sâmbătă, de 1 mai, în prima zi a Porţilor Deschise, aproximativ 7.500 de cetăţeni au vizitat Camera Deputaţilor, între orele 10.00 -16.00.Preşedintele Camerei, Roberta Anastase, i-a întâmpinat pe vizitatori chiar în biroul său. Pe unii, ea i-a însoţit, pe post de ghid, prin mai multe săli ale Palatului Parlamentului, inclusiv sala de plen, şi le-a oferit informaţii despre clădire.
Categorie articol: 

Comentarii