Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aproape 100 de poliţişti alături de elevi în prima zi de şcoală

ei au acţionat în sistem integrat, la nivelul întregului judeţ, pentru ca festivităţile de la unităţile de învăţământ să se desfăşoare în condiţii bune

 

Prima zi de şcoală a fost una fără incidente neplăcute, au precizat poliţiştii, care au acţionat în zona şcolilor, tocmai pentru a preveni anumite evenimente.

La data de 11 septembrie, 97 de poliţişti brăileni au acţionat în sistem integrat, la nivelul întregului judeţ, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar. Poliţiştii au fost lângă copii, dascăli şi părinţi, iar prima zi de şcoală a decurs fără probleme.

Cei mici au respectat sfaturile oamenilor legii şi au mers spre şcoală doar prin zone circulate, au stat de vorbă doar cu persoane cunoscute, au evitat să aibă asupra lor obiecte de valoare.

Poliţiştii vor intensifica activităţile educativ-preventive şi de verificare a vehiculelor destinate transportului de elevi. În perioada următoare, fiecare unitate de învăţământ va fi inclusă în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale poliţiei brăilene.

Echipajele de poliţie vor fi prezente, zilnic, în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor, fiind supravegheate în permanenţă traseele de deplasare a elevilor.
Categorie articol: 

Comentarii