Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Apostol şi Geană au marcat două eurogoluri pentru Progresul Spartac

Sportul Chiscani a pierdut cu 2-0, pe terenul liderului Seriei a 2-a, însă golul al doilea al gazdelor a venit după o gafă de proporţii a asistentului Şerban State

 

Cu o echipă remaniată în această iarnă, Sportul Chiscani a făcut o impresie frumoasă pe terenul liderului Seriei a 2-a a Ligii a III-a, cu toate că a pierdut cu 2-0. Un rezultat care nu reflectă întru totul realitatea din teren pentru că golul al doilea al gazdelor a venit după o mare gafă a asistentului Şerban State. În minutul 37 acesta nu a văzut că mingea contolată de Parfcon a ieşit mult în afara terenului, a lăsat jocul să continue iar fundaşul dreapta al gazdelor a trimis o diagonală pe partea stângă a terenului şi Geană a trimis mingea cu efect, în vinclul porţii apărate de Ghighimoc.

Pe ansamblu, meciul a fost controlat de echipa gazdă însă contraatacurile oaspeţilor au produs destule probleme defensivei formaţiei gazdă.

Meciul a început cu câte o ocazie de fiecare parte, Nechita (min. 4) a şutat din lovitură liberă dar Ghighimoc a fost la post iar mingea trinisă cu capul, de Iordache (min. 11), a trecut razant cu transversala porţii apărate de Răduţă. Boangiu (min. 15) şi-a încercat şansa din afara careului dar portarul oaspeţilor a fost la post. După numai cinci minute George Apostol a şutat de la 27 de metri direct în vinclul din dreapta al porţii apărate de Ghighimoc şi a deschis scorul. Putea fi 2-0 în minutul 30 la şutul lui Stanciu dar şi 1-1, în mintul 34, când Vârlan a şutat la colţul scurt dar parada portarului Răduţă a făcut ca egalitatea să nu se restabilească. Pe fondul dominării echipei vizitatoare Progresul Spartac şi-a majorat avantajul în minutul 37 însă golul gazdelor a venit după o gafă a asistenului, care dealtfel şi-a cerut şi scuze celor aflaţi pe banca de rezerve a oaspeţilor. Scuze tardive, pentru că scorul deja fusese influienţat de decizia sa.

La două minute de la reluare Ghighimoc a parat un şut al lui Apostol, apoi iniţiativa a trecut de partea echipei vizitatoare. Jucătorii echipei Sportul Chiscani au cerut penalty în minutul 57 la un fault asupra lui Coman, iar zece minute mai târziu mingea şutată de Chihaia a deviat dintr-un adversar la Costache, iar acesta a şutat peste transversală.

Ghighimoc a mai avut o intervenţie foarte bună în minutul 77, la şutul lui Stoian, iar până la finalul partidei niciuna dintre combatante nu a mai periclitat poarta adversă.

Sportul Chiscani: Ghighimoc – Bălan (min. 85: Crăciun), Preda, Pârlog, Costache – Căldăraru - Cristian (min. 87: M. Pascu), Vârlan (min. 58: Vlad), Chihaia, Iordache – Coman (min. 58: Ndigwe).




Categorie articol: 

Comentarii