Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Apel Umanitar. Camera de Comerţ a Brăilei se implică în sprijinirea Spitalului Judeţean

  • cea mai mare unitate spitalicească are mare nevoie de materiale consumabile Ştefan Fusea, preşedintele CCIA Brăila a donat deja 10.000 lei

 

În contextul situaţiei de criză privind răspândirea şi infectarea cu coronavirusul SARS-CoV-2 în judeţul nostru, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila, prin vocea preşedintelui Ştefan Fusea, face un apel către oamenii de afaceri brăileni de a veni în sprijinul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, prin donaţii care să permită dotarea corespunzătoate cu materiale consumabile, produse şi echipamente de protecţie pentru cadrele medicale şi pacienţii internaţi. Într-un scurt interviu, Ştefan Fusea oferă mai multe detalii privind această iniţiativă.

- Cum se fac donaţiile?

- Donaţiile se fac în contul: RO24TREZ15121F370100XXXX, SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BRĂILA, C.I.F. 4342863, Brăila, Șos. Buzăului Nr.2, Sponsorizare proiect Aplicare măsuri de prevenire şi răspândire coronavirus SARS-CoV-2”. Firmele vor încheia un contract de sponzorizare cu spitalul, în baza căruia vor putea vira banii.

- Care va fi destinaţia acestor fonduri? Unde vor fi folosiţi?

-Cea mai mare unitate spitalicească din oraşul nostru are nevoie urgentă de pijamale şi cămăşi de noapte pentru pacienţi, săpun lichid, role de hârtie, soluţie de curăţat geamuri, hârtie xerox, cizme de cauciuc, mănuşi de menaj, alte materiale şi echipamente de protecţie împotriva coronavirusului. Folosirea acestor bani se va face strict pentru obiectul proiectului specificat, fără a putea avea altă destinaţie, ca orice sumă care face obiectul unui contract de sponsorizare, precum se ştie. De asemenea, această acţiune va fi mediatizată atât pe site-ul Spitalului Judeţean cât şi în presa locală, pe toată perioada derulării proiectului.

- Care credeţi că va fi răspunsul oamenilor de afaceri la acest apel făcut de dumneavoastră, în calitate de preşedinte al Camerei de Comerţ Brăila?

Cred că vor fi oameni de bine din oraşul nostru care vor sponsoriza acest proiect. Deja am semnale de la firme care vor răspunde apelului.

- Si dvs sunteţi om de afaceri. Vă implicaţi?

- Desigur! Deja am donat suma de 10.000 lei. Sunt sigur că mulţi oameni de afaceri vor să fie alături de cadrele medicale şi de cei aflaţi în suferinţă pe paturile spitalelor şi tocmai de aceea vor răspunde apelului Camerei de Comerţ, mai ales că acţiunea se derulează în deplină transparenţă. (Alexandru IONESCU)

 
Categorie articol: 

Comentarii