Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A apărut soarele pe aleea Daciei Unirea

• după transferurile celor şase fotbalişti de la Sportul Snagov, la clubul de fotbal din Brăila a venit şi finanţatorul Adrian Ovidiu Onosă • obiectivul pe termen scurt este menţinerea în Liga a III-a • în campionatul următor, Dacia Unirea vrea să revină în Liga a II-a

 

Dacă în urmă cu câteva zile Valentin Avramescu, administratorul special al ACS Dacia Unirea, spunea că “nimic nu este bătut în cuie” vizavi de parteneriatul cu Adrian Ovidiu Onosă, fostul finanţator de la Sportul Snagov, joi, 13 februarie, discuţiile s-au finalizat. Iar Onosă va investi la Dacia Unirea.

Acesta a adus deja şi şase fotbalişti care au evoluat la Sportul Snagov: Paul Cubleşan, Cosmin Novac, Octavian Stanciu, Narcis Ioniţă, Florin Lungu, Cristian Postoarcă.

“Joi după amiază s-au finalizat discuţiile cu fostul finaţator al Snagovului. Împreună cu acesta şi cu sprijinul autorităţilor locale sperăm să ne realizăm obiectivele. Pe termen scurt să ne salvăm de la retrogradare, iar în campionatul următor să atacăm promovarea în Liga a II-a”, ne-a declarat Valentin Avramescu.

Clubul Dacia Unirea a emis şi un comunicat oficial pe care îl redăm în întregime:

“Cu multă speranţă pentru viitor, vă aducem la cunoştinţă, atât suporterilor şi simpatizanţilor echipei noastre, cât şi întregului fotbal brăilean, finalizarea cu succes a discuţiilor privind colaborarea în domeniul sportiv cu dl. Adrian Ovidiu Onosă, antreprenor de succes în Bucureşti, implicat până acum în proiectele sportive de la cluburile “Carmen Bucureşti” şi “CS Sportul Snagov”. Aceste discuţii s-au finalizat prin depunerea cererii de adeziune la clubul nostru conform Statutului Asociaţiei “Dacia Unirea” Brăila, cerere care va fi aprobată în adunarea generală din această săptămână - urmând ca dl. Adrian Ovidiu Onosă să fie cooptat în Consiliul Director în calitate de membru-asociat/finanţator.

Îi urăm un sincer bun venit în cadrul clubului nostru d-lui Adrian Ovidiu Onosă, îl asigurăm de susţinerea şi transparenţa noastră deplină, având totodată convingerea că experienţa pe care domnia sa a acumulat-o în domeniul sportiv, precum şi capacitatea managerială dovedită în activitatea sa profesională, vor conduce la rezultate foarte bune pentru clubul nostru, iar împreună cu banca tehnică şi suporterii noştri, la îndeplinirea unor obiective îndrăzneţe.

Pe termen scurt, obiectivul clubului este formarea unei echipe puternice de seniori, care să reuşească evitarea retrogradării în acest campionat şi obţinerea unor rezultate constante. În acest moment, 15 transferuri au fost perfectate, iar alte 3-4 sunt în discuţii avansate. Pe termen lung, scopul principal este atacarea primului loc în campionatul viitor, performanţă care va reflecta profesionalismul şi perseverenţa tuturor celor implicaţi. Despre toate aceste planuri de viitor şi obiectivele propuse, dl. Adrian Ovidiu Onosă îşi va prezenta viziunea în scurt timp, într-un interviu ce va fi publicat pe site-ul nostru oficial.

În încheiere, facem un apel către toţi susţinătorii acestei echipe să sprijine în perioada următoare acţiunile noastre de reaşezare cu deplin respect a numelui Dacia Unirea Brăila la locul cuvenit, în concordanţă cu tradiţia de peste 100 ani de existenţă, inclusiv prin susţinerea demersurilor imediate către autorităţile brăilene pentru readucerea, în cel mai scurt timp posibil, a echipei pe Stadionul Municipal, adevărata casă a acestei echipe. Este momentul mult aşteptat al renaşterii şi vă aşteptăm alături! Împreună pentru Dacia Unirea, împreună pentru fotbalul brăilean!”

 

 
Categorie articol: 

Comentarii