Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antrenorul Ioan Băban a fost prezentat oficial

"De doi ani de zile discut cu domnul Stancu despre o colaborare şi acum s-a realizat. Practic, din momentul în care am venit la Brăila pentru negocieri, în cinci minute am bătut palma. Nu am venit pentru bani, ci pentru că mi s-au promis condiţii bune de pregătire şi jucătoare. Peste tot pe unde am fost am format echipe şi o să fac lucrul acesta şi la Brăila", şi-a început discursul Ioan Băban.
Noul tehnician şi-a desemnat oficial şi "secundul", în persoana profesorului Cristian Preda, după care a vorbit şi despre câteva transferuri iminente, fără însă a face nominalizări, dar şi despre programul echipei pentru următoarea perioadă.
"M-am consultat cu specialiştii de pe plan local şi am decis ca Preda să devină antrenor second. În cariera mea de antrenor întotdeauna am luat pe lângă mine pe cineva mai tânăr şi toţi au făcut carieră în timp, după ce eu am plecat. Vor mai veni patru jucătoare de valoare, câteva handbaliste de la tineret, deocamdată nu putem da nume, dar săptămâna viitoare lotul trebuie definitivat până vom pleca în cantonament la Gura Humorului. După cantonament vom susţine în jur de 30 de meciuri amicale pentru cristalizarea relaţiilor de joc", a mai adăugat Băban.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii