Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antonescu invită UDMR la guvernare până în 2016

* Antonescu a mai declarat că obiectivul USL pentru 2012 este dispariţia PDL

Antonescu a afirmat că, "dacă UDMR nu înţelege că girează şi este complice la o guvernare dezastruoasă" şi la "dezmăţul pedist şi băsist", atunci USL nu va mai dori colaborarea cu Uniunea.
"UDMR trebuie să înţeleagă că se duce cu PDL la bine şi la greu. Nu se duc în puşcărie toţi, numai cei care au încălcat legea, dar se duc în opoziţie toţi dacă noi câştigăm. Dacă noi câştigăm alegerile şi facem guvernul, UDMR nu are ce căuta într-un astfel de guvern. Dar astăzi garantăm UDMR o guvernare împreună până în 2016. Dar dacă rămân acolo unde sunt acum pot veni la dialogul dintre putere şi opoziţie, dar cu alte propuneri vin degeaba", a transmis liberalul UDMR-ului.
USL nu este la prima "ofertă" adresată Uniunii, însă până acum UDMR a respins toate apelurile de a-şi părăsi partenerii de guvernare.
Liderul PNL Crin Antonescu a mai declarat că obiectivul USL pentru 2012 este dispariţia PDL, iar dacă acest lucru se va întâmpla, atunci PNL şi PSD vor fi adversari politici în 2016.
"Primul lucru pe care l-am gândit când am pornit povestea cu USL nu a fost nici cine să aibă prim-ministrul, nici cine să aibă preşedintele, şi alte piei ale altor urşi din pădure, ci pur şi simplu cum să facem ca de pe scena românească să dispară această infecţie care este PDL", le-a spus Antonescu tinerilor liberali, la Mamaia.
Categorie articol: 

Comentarii