Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antonescu e curios cum se va vota la moţiune

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că liberalii vor vota o moţiune de cenzură, pe care sunt dispuşi să o depună alături de PSD, şi a opinat că, deşi demersul nu are prea multe şanse, este o ocazie ca alegătorii să vadă "cum votează Oprea, Sârbu şi alţi mari prieteni ai poporului".

Antonescu a declarat că nu este surprins că Executivul îşi va asuma răspunderea pe o lege referitoare la programul anticriză şi că PNL îşi va utiliza dreptul de partid de opoziţie şi va vota o eventuală moţiune de cenzură. "Categoric, nu suntem de acord cu reducerea drastică a salariilor bugetarilor, la toţi cu 25 la sută, a pensiilor, la toţi cu 15 la sută. Şi, categoric, vom vota o moţiune de cenzură pe care sper ca, împreună cu PSD, pentru că singuri nu putem, să o depunem imediat, în momentul în care Guvernul angajează răspunderea", a spus liderul liberal, adăugând că "ceea ce domnul Băsescu ne-a prezentat drept măsuri anticriză merită toate ghilimelele din lume".

Antonescu a spus că şi UDMR este pus în faţa aceleiaşi alegeri. "Şi am aici în vedere şi UDMR-ul, care trebuie să se gândească foarte bine că nu poate face politică la nesfârşit cântând în struna cui guvernează, indiferent de ce face cel care guvernează", a declarat acesta.
Categorie articol: 

Comentarii