Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Anne Hathaway ar putea juca în filmul "Les Miserables"

Potrivit broadwayworld.com, Hugh Jackman, cel căruia Hathaway i-a cântat "On My Own", o melodie din longevivul musical "Les Miserables", la gala premiilor Oscar din acest an, a dorit ca actriţa să fie distribuită în viitoarea ecranizare, în rolul Fantine.
Despre Jackman, presa americană a scris la începutul anului că îl va interpreta pe Jean Valjean în filmul "Les Miserables" ce va fi regizat de Tom Hooper, cineast premiat cu Oscar în februarie pentru "Discursul regelui". Până în prezent, însă, nu a fost anunţat oficial niciun nume din viitoarea distribuţie.
Potrivit itsonthegrid.com, şi alţi actori au fost curtaţi pentru acest proiect, printre care Russell Crowe, pentru rolul lui Javert, Geoffrey Rush - Thenardier, Helena Bonaham Carter - Madame Thenardier, Hayden Panettiere, Miranda Cosgrove, Lucy Hale şi Emma Watson - pentru rolurile Eponine şi Cosette - şi Amy Adams şi Rebecca Hall - pentru Fantine.
Hugh Jackman trebuia să îşi reia rolul Wolverine într-un spin-off din seria "X-Men", însă retragerea regizorului Darren Aronofsky a provocat amânarea acestui proiect, posibil până în primăvara anului viitor.
Pe de altă parte, "Les Miserables", o producţie Working Title şi Universal, semnată de britanicul Cameron Mackintosh, ar urma să fie filmată din februarie 2012, în Marea Britanie.
Musicalul "Les Miserables", după romanul omonim de Victor Hugo, a fost prezentat prima dată la Londra, la Barbican, pe 8 octombrie 1985, iar din 2004 se joacă la Queen's Theatre. Pe 8 octombrie 2006, la cea de-a 21-a aniversare, spectacolul a devenit cel mai longeviv musical din lume, depăşind recordul deţinut anterior de "Cats", iar anul trecut, în ianuarie, a ajuns la 10.000 de reprezentaţii.
Anne Hathaway, care nu a confirmat că va juca în film, urmează să apară pe marile ecrane anul viitor în rolul Catwoman din pelicula "The Dark Knight Rises".
Categorie articol: 

Comentarii