Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aneta Udriştioiu revine la HC Dunărea Brăila

• “Sunt fericită să revin la Brăila, echipa la care am petrecut doi ani frumoşi şi alături de care am avut rezultate notabile”, declară handbalista

 

A îmbrăcat tricoul echipei HC Dunărea Brăila două sezoane şi, după ce a făcut cunoştinţă cu Liga Campionilor, unde a obţinut cu CSM Bucureşti o medalie de bronz în 2018, Aneta Udriştioiu revine la Brăila, oraşul în care are foarte mulţi admiratori, handbalista fiind una dintre preferatele publicului brăilean. Dealtfel ea a fost aplaudată la scenă deschisă în urmă cu puţin timp, cu prilejul Trofeului Carpaţi, când a evoluat pentru România A.

Prima achiziţie pe care clubul o face cunoscută publicului brăilean, Udriştoiu joacă pe postul de extremă dreapta sau inter dreapta şi viteza este unul dintre principalele ei atuuri. Componentă de bază în echipa naţională a României, Aneta Udriştoiu are în palmares două titluri de campioană naţională, în 2014 cu Baia Mare şi în 2018 cu CSM Bucureşti dar şi trei titluri de vicecampioană, în 2013, 2015 şi în 2017 cu HC Dunărea Brăila, formaţie pregătită la acea vreme de Costică Buceschi, actualul antrenor secund al tricolorelor.

În palmaresul acesteia se mai regăsesc Cupa României, ediţiile din 2013, 2014, 2015 şi 2018 dar şi Supercupa României ediţiile din anii 2013, 2016 şi 2017.

Aneta Pârvuţ Udriştoiu s-a născut pe 22 iunie 1989 la Drobeta Turnu Severin şi a evoluat prima dată la Clubul Şcolar Turnu Severin apoi, în 2009, s-a transferat pentru o scurtă perioadă la Milostars, apoi tot în acelaşi an a făcut pasul în handbalul mare, la Baia Mare.

A fost componentă a loturilor naţionale de junioare şi tineret şi a marcat pentru România 83 de goluri în 47 de partide oficiale. Pârvuţ, cum se numea la acea vreme, are în palmares o medalie de argint şi una de bronz la europenele de handbal pentru tineret şi o medalie de bronz cu naţionala de junioare a României.

În 2015, Aneta Pârvuţ s-a căsătorit cu Răzvan Udriştoiu, tot handbalist.

“Sunt fericită să revin la Brăila, echipa la care am petrecut doi ani frumoşi şi alături de care am avut rezultate notabile. Deşi am avut şi alte oferte, am ales HC Dunărea Brăila datorită proiectului propus de către conducerea clubului şi sunt bucuroasă să lucrez din nou cu domnul antrenor Aurelian Roşca. De asemenea, un rol important în alegerea mea l-a avut publicul brăilean care întotdeauna a fost alături de mine şi m-a susţinut. Sunt convinsă ca împreună cu fetele, sfafful şi publicul brăilean vom reuşi să ne îndeplinim obiectivele propuse. Aştept publicul la sală în noul sezon, să ne bucurăm împreună de handbal”, ne-a declarat Aneta Udriştioiu.

Bine ai revenit la Brăila, este mesajul pe care îl transmite handbalistei conducerea HC Dunărea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii