Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andrei Vasile este vicecampion national de dublu

Cu toate ca plecau cu sansa a doua in semifinale, Vasile si Adam au reusit sa-i invinga in trei seturi pe Razvan Grigorescu (Constanta) si Bogdan Frunza (Bucuresti). Perechea braileano-ieseana a pierdut, 0-6, primul set insa si-a revenit si l-a adjudecat pe cel de-al doilea cu 6-2, iar in decisiv s-a impus cu 10-6.
Vasile si Adam au pierdut ieri finala cu 3-6, 0-6, in fata celor mai valorosi tenismeni ai Romaniei la aceasta categorie de varsta, Bogdan Borza (Cugir) si Sergiu Bucur (Constanta).
"Sunt foarte fericit ca am reusit sa pasesc cu dreptul in acest sezon competitional. Am cucerit medalia de argint la dublu si sper sa-mi imbogatesc palmaresul si cu alte succese. Vreau sa multumesc pe aceasta cale conducerii Scolii Mihai Eminescu pentru faptul ca mi-a permis sa ma antrenez gratis in sala in care s-au derulat ultimele faze ale Campionatului National si evident ca eram acomodat cu suprafata de joc", a declarat Andrei Vasile.
La simplu masculin, medalia de aur a fost adjudecata de Bogdan Borza (Cugir), care s-a impus cu 6-1, 6-2, in fata lui Sergiu Bucur (LPS Constanta), iar la feminin de Andreea Ghitescu (CSS Enache Bucuresti), care a castigat tot in doua seturi, 6-3, 6-2, partida cu Arina Vasilescu (Pitesti).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii