Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andrei Popa, singurul brăilean pe podium la seniori

• etapa inaugurală a Campionatului Naţional de dirt track a fost câştigată de Adrian Gheorghe • Marian Gheorghe s-a clasat pe locul al doilea, iar Andrei Popa, pe al treilea

 

Prima etapă a Campionatului Naţional de dirt track a fost câştigată la juniori de Andrei Popa, de la CSM Brăila, iar la seniori, de Adrian Gheorghe, de la CSTA Bucureşti.

Şase alergători, trei de la CSM Brăila şi trei de la CSTA Bucureşti, au luat startul în competiţia juniorilor, iar după şapte manşe locul întâi i-a revenit brăileanului Andrei Popa, care a totalizat 6 puncte, pe locul al doilea s-a clasat bucureşteanul Dragoş Mosz cu 5 puncte, iar pe al treilea, Bogdan Purice, de la CSM Brăila, cu 3 puncte.

Locul întâi al etapei inaugurale a Campionatului naţional rezervat senirilor s-a decis în manşa a 5-a, care în primele două tururi a fost dominată de Gabriel Comănescu. Dar brăileanul a avut ghinion, a intrat în mantinelă şi a abandonat cursa, iar Adrian Gheorghe a trecut primul linia de sosire, el fiind urmat de tatăl său, Marian Gheorghe.

La finalul etapei rezervate seniorilor primele trei locuri au fost ocupate în ordine de Adrian Gheorghe - 12 puncte, Marian Gheorghe - 11 puncte, Andrei Popa - 10 puncte.

Duminică, de la ora 15.30, a avut loc loc prezentarea sportivilor, iar jumătate de oră mai târziu au fost programate întrecerile din cadrul etapei a doua a competiţiei.

În altă ordine de idei, cei doi alergători de la CSM Brăila, Gabriel Comănescu şi Andrei Popa vor participa pe 21 iulie la prima etapă a Cupei MACEC din Ungaria.
Categorie articol: 

Comentarii