Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andrei Fătu, cvadruplu campion european la karate tradiţional

• la Belgrad, brăileanul a cucerit cele patru titluri europene la tineret • Catrinel Iacob este dublă medaliată cu aur la cadeţi • Alin Muşat a cucerit aurul alături de Fătu la enbu masculin

 

La ediţia din acest an a Campionatului European de karate tradiţional rezervat cadeţilor, juniorilor, tineretului şi seniorilor, competiţie care a avut loc în perioada 14-16 septembrie, la Belgrad, clubul marţial Budo a participat cu trei sportivi şi a cucerit 6 medalii de aur.

La tineret, Andrei Fătu a devenit cvadruplu campion european. Sportivul brăilean, pregătit de sensei Florica Pricob, a cucerit medalia de aur în patru probe, kumite individual, kogo kumite, enbu masculin, împreună cu Alin Muşat, şi la kata echipe, alături de sportivi de la Piatra Neamţ. Fătu a mai cucerit o medalie de bronz la fuku-go masculin, iar la kata individual s-a clasat pe locul al patrulea.

Catrinel Iacob a avut, de asemenea, o evoluţie foarte bună şi a devenit campioană europeană la kata individual şi fuku-go în competiţia cadeţilor.

Din cauza unei erori de înscriere Alin Muşat nu a putut participa la probele la care era calificat.

“Rezultatele au fost foarte bune: am participat cu trei sportivi şi am cucerit 6 medalii de aur, una de bronz şi un loc patru, asta într-o competiţie cu sportivi valoroşi din 27 de ţări. Palmaresul nostru putea fi mai bogat dacă participa şi Alin Muşat la probele la care era calificat”, ne-a declarat sensei Florca Pricob.
Categorie articol: 

Comentarii